Spotrebný úver na čokoľvek SLSP

Slovenská sporiteľňa (SLSP) poskytuje spotrebný úver na čokoľvek v rozsahu od 300 - 25 000 € bez ručiteľa, podpisu blankozmenky alebo iného zabezpečenia. Klient si samostatne môže vybrať lehotu splatnosti od 1-10 rokov. Výhodou je teda možnosť nastaviť si výšku splátky, podľa finančných možností klienta. Ak si však môžete dovoliť vyššiu mesačnú splátku, tak si nevyberajte príliš dlhú dobu splatnosti, nakoľko by ste tým úver viac preplatili na úrokoch.
Pri tomto konkrétnom type úverového produktu SLSP nepožaduje dokladovanie účelu použitia finančných prostriedkov, nakoľko sa jedná o bezúčelový úver. Spotrebný úver na čokoľvek zo SLSP je možné použiť aj ako konsolidačný úver, teda na vyplatenie nevýhodných pôžičiek z iných finančných inštitúcií, či tovaru na splátky. Pokiaľ Vás zaujíma, koľko môžete konsolidáciou jednotlivých pôžičiek ušetriť, použite kalkulačku dostunú na webe SLSP. Nájdete ju na tomto odkaze:

http://www.slsp.sk/Nastroje/sk/ConsCalc/1175/zbavte_sa_nevyhodnych_splatok.html
 
Po zadaní výšky jednotlivých splátok úverov, ktoré momentálne splácate, zostatkových súm a osobných údajov, kalkulačka Vám vypočíta, koľko by ste mohli konsolidáciou ušetriť.
 
Úroková sadzba je fixne stanovená, pre klienta to znamená, že sa výška mesačnej splátky nebude počas celej lehoty splatnosti meniť. Výška úroku bude závisieť o zistenej bonity žiadateľa, a pohybuje sa od 9,90 % p.a. vyššie.

Čerpať úver môžete okamžite po podpise zmluvy a po splnení obchodných podmienok banky. Vedenie bežného účtu v Slovenskej sporiteľni nie je podmienkou pre získanie tohto úverového produktu. Na druhej strane si väčšina klientov účet v Slovenskej sporiteľni nakoniec založí, nakoľko tým získa výhodnejšiu úrokovú sadzbu v rámci programu Lepšie úroky.
Splácanie je mesačné anuitné buď inkasom z účtu vedeného v SLSP alebo príkazom na úhradu z účtu v inej banke.

Podmienky
Žiadosť si môžu podať fyzické osoby s pravidelným príjmom vo veku od 18-65 rokov, ktoré majú občianstvo SR alebo povolenie na trvalý pobyt na Slovensku. Potvrdenie o výške príjmu dokladujú len žiadatelia so špeciálnym typom povolenia, ktorí nie sú evidovaní v Sociálnej poisťovni (polícia, súd...). Podnikatelia predkladajú daňové priznanie.
 

Parametre
Názov banky
Slovenská sporiteľňa a.s.
Názov produktu
Spotrebný úver na čokoľvek
Minimálna výška úveru
300,00 €
Maximálna výška úveru
25 000,00 €
Lehota splatnosti
1-10 rokov
Zabezpečenie
možnosť získať pôžičku aj bez zabezpečenia, pri nedostačnej bonite na výber z jednej alebo kombináciou nasledovných možností: ručenie fyzickou osobou s pravidelným príjmom, podielové listy, likvidné cenné papiere, pohľadávky z termínovaných vkladov
Úroková sadzba
od 9,90 % p.a.
po splnení podmienok programu Lepšie úroky získate úrokovú sadzbu o 2 % nižšiu. Podmienkou je vedenie Osobného účtu v SLSP, na ktorý si necháte posielať výplatu a poistenie úveru
Typ úrokovej sadzby
fixná
Úrok z omeškania
8,00%
Poplatky
Spracovateľský poplatok
závisí od objemu poskytnutého úveru, minimum 39 €, maximum 239 €
Vedenie a správa úverového účtu
2,99 € / mesiac
Poplatok za zmenu zmluvných podmienok
39,00 €
Predčasné splatenie alebo mimoriadna splátka
0,5% z výšky mimoriadnej splátky ak do konca lehoty splatnosti zostáva menej ako jeden rok
1 % z výšky predčasne splatenej sumy ak do konca lehoty splatnosti zostáva viac ako 1 rok
Upomienka
25,00 €
Poistenie - nepovinné
Rozšírený súbor poistenia (pre prípad smrti, plnej a trvalej invalidity, pracovnej neschopnosti )
3,50 % z objemu predpísanej
úverovej splátky / mesačne
Komplexný súbor poistenia (pre prípad smrti, invalidity, pracovnej neschopnosti a straty zamestnania)
5,50 % z objemu predpísanej
úverovej splátky / mesačne

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte