Moment pôžička

Na slovenskom trhu nie je poskytovanie sms pôžičiek úplnou novinkou. Spoločnosti poskytujúce rýchle pôžičky pred výplatou, ktoré vybavíte jednoduchým odoslaním sms správy na Slovensku už pekných pár rokov pôsobia, a treba povedať že veľmi úspešne. Záujem o ich služby je vysoký, najmä z radov ľudí, ktorým chýba pár desiatok eur do výplaty. Predtým, než si takýto úver vezmete, by ste mali počítať s tým, že poplatky za krátkodobú pôžičku sa môžu vyšplhať veľmi vysoko. Jedným z poskytovateľov sms pôžičiek je aj firma Euro Business Solutions s.r.o., ktorá sídli na adrese Prievozská 14/A, 821 09 Bratislava. Táto spoločnosť poskytuje rýchle pôžičky prostredníctvom značky Moment pôžička.

Parametre Moment Pôžičky

Moment pôžička sa poskytuje vo výške od 24 € maximálne do 300 €. Podobne ako konkurenčné spoločnosti z tejto oblasti, aj Moment pôžička je opatrná, čo sa týka požičiavania peňazí novým klientom. Na prvý krát si môžete požičať sumu maximálne 100 €. Pri opakovaných žiadostiach a predtým riadne splatených záväzkoch je spoločnosť, čo sa týka výšky požičanej sumy, o niečo „rozšafnejšia“ - klienti ktorí majú minimálne 3 riadne splatené pôžičky môžu takýmto spôsobom získať sumu 150 €, pri 4 splatených dlhoch je možnosť získať 200 € a pri 7 a viacerých pôžičkách si môže stály klient požičať plnú sumu, teda 300 €. Charakteristickým znakom poskytovateľov sms pôžičiek je krátka lehota splatnosti - v prípade Moment pôžičky je splatnosť 7,14,21 alebo 28 dní.

Príklad
Ak si požičiate sumu 50 € na 14 dní, tak zaplatíte poplatok 8 € pri RPMN 417.14%. Spoločnosť ponúka aj možnosť predĺženia splatnosti. Cena predĺženia závisí od objemu požičanej sumy a od počtu dní predĺženia. Ak by ste si chceli predĺžiť vyššie spomínaný úver o ďalších 14 dní, zaplatili by ste za to poplatok vo výške 6 €.
Na podobnom princípe fungujú aj konkurenčné spoločnosti - napríklad SMSCredits alebo medzinárodne pôsobiaca firma Ferratum. Pôžičky zo spoločnosti Ferratum sú síce o niečo drahšie, ale vďaka najdlhšej histórii a systému odmeňovania verných zákazníkov sú v tejto oblasti najžiadanejšie.

Podmienky pre poskytnutie

Ako pri ostatných poskytovateľoch rýchlych úverov pred výplatou, aj v tomto prípade sú podmienky na získanie pôžičky benevolentné. Žiadosť si môže podať prostredníctvom sms správy ktokoľvek kto vyplnil registráciu a uhradil symbolický registračný poplatok vo výške 0,01 €. Žiadateľ musí byť starší ako 21 rokov, mať slovenské občianstvo a nesmie mať neuhradené dlhy voči iným finančným inštitúciám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte