J&T BANKA ponúka vkladový účet s úrokom až 2,3 %

J&T BANKA nedávno odštartovala novú reklamnú kampaň na vkladový účet s trojmesačnou výpovednou lehotou, ktorý ponúka atraktívne sporenie s úročením až 2,3 € pre eurové vklady. Minimálna výška počiatočného vkladu je 10 000 € pre nových klientov, no pre existujúcich klientov banky je limit počiatočného vkladu podstatne nižší, iba 3000 €. Vklady je možné viesť jednak v eurách, ale aj v českých korunách. Pre vklady v českých korunách je úročenie 2,7 % p.a. (do 30.4.2013) a 2,6 % ročne (od začiatku mája 2013).

Výhodou vkladu od J&T BANKY je, že klienti si môžu po vložení počiatočného vkladu finančné prostriedky kedykoľvek a v ľubovoľnej výške privkladať, čo je dosť netypické pre sporiace účty, ktoré sú charakteristické tým, že umožňujú iba počiatočný vklad. Prívklady je tak možné realizovať pravidelne ale aj nepravidelne, podľa aktuálnych finančných možností sporiteľa. Podľa slov riaditeľky komunikácie J&T BANKY, Nikol Kumbaskej si klient časť svojich finančných prostriedkov ku ktorým má promptný prístup zhodnocuje a zároveň si môže sporiť dodatočné prostriedky. Ich výška nie je nijako limitovaná, ani zdola ani zhora. Navyše zriadenie a vedenie tohto produktu je celkom zdarma, nespájajú sa s ním žiadne poplatky.

Pozrite si reklamu

 
Vklad s 3 mesačnou výpovednou lehotou je unikátnym produktom, ktorý je určený na dlhodobejšie zhodnocovanie voľných finančných prostriedkov s možnosťou výberu uložených peňazí už po troch mesiacoch od zadania výpovede. Tento produkt tak predstavuje flexibilnejšiu alternatívu ku klasickým termínovaným vkladom, na ktorých sú peniaze viazané na dlhšie obdobie, ale pri predčasnom výbere klient príde o podstatnú časť alebo všetky zarobené úroky. No k novému vkladu od J&T sa sporiteľ dostane najskôr po 6 mesiacoch - výpoveď je možné totižto zadať minimálne po 3 mesiacoch sporenia, neskôr kedykoľvek. Každopádne sa jedná o mimoriadne zaujímavý sporiaci produkt, ktorý môže čo sa týka výšky úrokovej sadzby konkurovať najlepšie úročeným termínovaným vkladom tradičných bánk so šesťmesačnou viazanosťou.

Okrem zaujímavého zhodnotenia finančných prostriedkov a flexibility banka ponúka aj mimoriadny úrok, ktorý bude pripísaný na vernostný účet vo forme benefitov klubu Magnus. (pri eurových vkladoch je mimoriadny úrok v čistom 0,162% p.a. a pri vkladoch v českých korunách môžete počítať s čistým úrokom po zdanení 0,1 % p.a.)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte