Vyhraj svoj ročný príjem s mBank

mBank v snahe podporiť aktívne využívanie bežného účtu a platobných kariet, vytiahla zbraň ťažkého kalibru: súťaž s možnosťou vyhrať ročný príjem. Akcia je časovo obmedzená, štartuje už o niekoľko dní - začína 1.4.2013 a končí sa 30. 11.2013 (alebo do odvolania). Hlavným motívom tejto akcie je zatraktívniť pravidelné zasielanie mzdy alebo príjmu z podnikania na mKONTO alebo na mKONTO biznis. Do súťaže sa môžu zapojiť ako existujúci tak aj noví klienti banky. Základnou podmienkou súťaže je presmerovanie mzdy alebo príjmu z podnikania v minimálnej výške 250 € mesačne na mKonto alebo mKonto Business. Pod príjmom sa na tieto účely sa myslí plat / mzda, dôchodok, príspevok v nezamestnanosti, rodičovský príspevok, peňažný príspevok v materstve zasielaný na mKonto a príjem z podnikania zasielaný na mKonto Business. Druhou podmienkou je každý mesiac platiť debetnou alebo kreditnou kartou vydanou mBank k osobnému účtu. Čím viac transakcií zrealizujete, tým je väčšia šanca na výhru.

Čo môžete vyhrať?
Vyhrať môžete každý mesiac až 1000 €. Každý mesiac sa budú žrebovať výhercovia mesačnej výhry, ktorí získajú peňažnú výhru - svoj mesačný plat - maximálne však 1000 €. Žrebovať sa bude z bezhotovostných transakcií uskutočnených debetnou alebo kreditnou kartou v objeme minimálne 4 € (vrátane) a viac. Do žrebovania sa nebudú započítavať výbery z bankomatu, cash advance a stornované transakcie. Každý mesiac v období od 1.4.2013 do 30.9.2013 bude vyžrebovaných 6 majiteľov osobných účtov mKonto a dva majitelia podnikateľského účtu, ktorý v danom mesiaci zrealizovali aspoň jednu bezhotovostnú transakciu debetnou kartou alebo mKreditkou.

Hlavná výhra
Zo všetkých kartových bezhotovostných transakcií realizovaných kreditnou alebo debetnou kartou v hodnote min. 4 € uskutočnených za obdobie od 1.4. - 30.11.2013 sa bude žrebovať hlavný výherca, ktorý vyhrá ročný plat, maximálne však 12 000 €. Výhra sa vypočíta z objemu finančných prostriedkov, ktoré prídu na účet mKonto alebo mKonto Business.

V prípade, že v niektorom z mesiacov trvania akcie Vám Vám nepríde na účet v mBank príjem v hodnote minimálne 250 €, Vaše bezhotovostné platby sa nekvalifikujú do záverečného žrebovania.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte