ZUNO


Online banka ZUNO je členom skupiny Raiffeisen bank, vďaka čomu sa môže oprieť o silnú a stabilnú spoločnosť s tradíciami a dlhoročnými skúsenosťami v oblasti bankovníctva. Na rozdiel od materskej spoločnosti Raiffeisen bank, ZUNO koncept je postavený na modernejšom a najmä jednoduchšom princípe poskytovania služieb prostredníctvom internetu. Model fungovania „direct banky“ popri „offline tradičnej matke“ je v zahraničí celkom bežný a úspešne funguje už niekoľko rokov. V stredoeuróskom regióne tento model predstavila práve ZUNO Bank. Táto online banka na Slovensku pôsobí ako pobočka zahraničnej banky.
 
V čom sa služby poskytované ZUNO bankou odlišné od konkurencie? V prvom rade treba vyzdvihnúť prehľadnosť a jednoduchosť produktov. Všetky potrebné informácie o službách a produktoch tejto banky sa dozviete prostredníctvom ich web stránky. Pochopenie a zorientovanie sa v jednotlivých produktoch nezaberie viac ako pár minút. ZUNO navyše nepoužíva„bankársku“ terminológiu, ktorej bežný človek príliš nerozumie - namiesto toho používa pri pomenovaní a vysvetlení produktov veľmi jednoduchý jazyk, ktorý pochopí každý, aj človek bez finančného vzdelania. Tak napríklad tradičný kontokorent alebo povolené prečerpanie pomenovali oveľa jednoduchšie a zároveň výstižnejšie Rezerva.
Veľkou výhodou, najmä pre mladých ľudí a strednú generáciu je možnosť všetko vybaviť online. Prostredníctvom internetu, za pár minút požiadate o účet, pôžičku či kreditku. Čo je pre niekoho výhoda, pre druhého môže predstavovať neprekonateľnú prekážku. Služby tejto online banky preto nevyužívajú tradiční spotrebitelia, ktorí preferujú osobný prístup a kamenné pobočky. Direct banka sa preto zameriava na mladú generáciu, ktorú oslovuje prostredníctvom nápaditej reklamnej kampane, ktorej cieľom je poukázať na to, že v ZUNO sa neplatia žiadne zbytočné poplatky. Účet v základnej verzii je bez poplatku za zriadenie a bez poplatku za vedenie účtu. To isté platí aj o úverových produktoch: Pôžička, Refinancovanie, Rezerva a Kreditka. Okrem bežného účtu a úverov sa v ponuke nachádza aj sporiaci účet nazvaný opäť jednoducho„Sporenie“ a pre ľudí, ktorí chcú získať maximálne zhodnotenie svojich peňazí je tu „Vklad“.

ZUNO na rozdiel od ostatných konkurenčných bankových domov poskytuje služby výlučne len pre fyzické osoby, takže podnikateľský segment prenechala tradičným bankám. Od začiatku svojho pôsobenia na slovenskom trhu v roku 2010 sa snaží riadiť podľa svojho hesla: „Less bank, more life.“ Musíme povedať, že sa jej v tom celkom darí.

Základné informácie a kontaktné údaje
Názov banky
ZUNO BANK AG, pobočka zahraničnej banky
Adresa
Pribinova 8, 811 09 Bratislava
Charakateristika
  • pobočka zahraničnej banky
  • pridružený člen Slovenskej bankovej asociácie
  • direkt banka
Info linka / call centrum
02 456 99 999
Email
info@zuno.sk
Web stránka
www.zuno.sk
ZUNO internet banking
https://moje.zuno.sk
Kód banky
8410
SWIFT kód
RIDBSKBX
Pobočky - ZUNO zóny
Bratislava
Eurovea, Pribinova 8, 811 09 Bratislava
Košice
Optima, Moldavská cesta 32, 040 11 Košice
Žilina
Mirage, Námestie A. Hlinku, 010 01 Žilina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte