QuatroCar

QuatroCar je obchodná značka spoločnosti Consumer Finance Holding, ktorá sa zaoberá financovaním nových aj ojazdených automobilov. Služby divízie QuatroCar sú poskytované prostredníctvom rozsiahlej siete obchodných partnerov, ktorých je v súčasnosti viac ako 450.
Ponuka služieb zahŕňa nasledovné oblasti:
 
1. Financovanie nových automobilov - finacovanie nového auta prostredníctvom QuatroCar má veľa výhod. Hlavným pozitívom je najmä rýchle vybavenie do 30 minút, pričom väčšina žiadateľov potrebuje len dva doklady totožnosti. V niektorých prípadoch však môže spoločnosť vyžadovať predloženie potvrdenia o výške príjmu. Na vybavenie žiadosti nie je dokonca potrebný ani ručiteľ. Ďalšou výhodou je flexibilita splácania. Klient si môže samostatne vybrať akontáciu prvú splátku (od 15-80 %) a výšku splátky na základe doby splácania (18-72 mesiacov). Navyše je možné počas splácania auto kedykoľvek predčasne splatiť.Úroková sadzba je fixná, to znamená že splátky sa nebudú počas celej doby splatnosti meniť a klient si tak môže lepšie plánovať svoj finančné rozpočet.

 
QuatroCar ponúka financovanie nového auta prostredníctvom dvoch možností:


a) Klasické splácanie - pri ktorom je potrebné zložiť akontáciu (podľa Vášho výberu od 15-80 %) a zvyšná časť sa rozloží na jednotlivé splátky, ktoré sa vypočítajú na základe zvolenej lehoty splatnosti



b) Odľahčené splácanie - pri tomto type je taktiež potrebné zložiť akontáciu. Rozdiel oproti klasickému splácaniu je taký, že sa platí vyššia posledná splátka, ktorá môže byť od 5-45 % z ceny vozidla. Vďaka tomuto modelu môžete získať výrazne nižšie splátky, ktoré môžu byť až o polovicu nižšie ako v prípade klasického splácania. Záverečnú splátku je možné uhradiť troma spôsobmi - buď ju vyplatí klient zo svojich peňazí, alebo si vezme QuatroPôžičku alebo môže využiť tretí spôsob - odkúpenie auta predajcom za jeho zostatkovú cenu, z čoho sa vyplatí posledná splátka a možno niečo zostane aj na akontáciu na nové auto.


 
2. Financovanie ojazdených automobilov - QuatroCar prefinancuje jazdené vozidlá s rokom výroby od 2001 vyššie, pričom akceptuje autá zakúpené na Slovensku ale aj v zahraničí. Podmienkou na poskytnutie finančných prostriedkov je preverenie pôvodu vozidla. Nie je obmedzený počet predchádzajúcich majiteľov. Aj pri tomto spôsobe financovanie je potrebné zložiť prvú splátku od 15-30 % (pre nových klientov) a od 10-25 % pre existujúcich klientov (existujúcim klientom sa myslí: držiteľ striebornej karty Quatro, striebornej karty Triangel, pôžičkovej karty Quatro alebo pôžičkovej karty Triangel. Minimálna výška akontácie závisí od roku výrobu a od kúpnej ceny vozidla. Podmienky financovania sú prehľadne znázornené v nasledovnej tabuľke:
zdroj: quatrocar.sk

 
 
Quatrocar aukcie - na stránke http://aukcie.quatrocar.sk/ nájdete širokú ponuku jazdených vozidiel, ktoré si môžete odkúpiť za výhodnú cenu. Okrem kúpnej ceny je potrebné uhradiť predávajúcemu aj administratívny poplatok vo výške 85 €.
 
Poplatky:


Úkon Výška poplatku
Zmena splátkového kalendára 9,96 €
Kalkulácia predčasného ukončenia zmluvy pri opakovaných žiadostiach - druhej a každej ďalšej 66,39 €
Zrušenie poistnej zmluvy Havarijné poistenie 132,78 €
Povinné zmluvné poistenie 132,78 €
Poistenie splátok 132,78
GAP 132,78
Zmena poistnej zmluvy










Havarijné poistenie 66,39 €
Povinné zmluvné poistenie 66,39 €
Poistenie splátok 66,39 €
GAP 66,39 €
Súhlas s devinkuláciou k jednej poistnej udalosti pri opakovaných žiadostiach (2. a každá nasledujúca) 9,96 €
Kópia zmluvy 3,32 €
Platba s nesprávne zadaným variabilným symbolom 3,32 €
Prehľad platieb 3,32 €
Prevod pôžičky 99,58 €
Povolenie na používanie auta treťou osobou 33,19 €



Kontakné údaje


Názov spoločnosti Consumer Finance Holding a.s.
Adresa sídla Hlavné námestie 12, 060 01 Kežmarok
Divízia QuatroCar
Korešpondenčná adresa Consumer Finance Holding, a.s., divízia QuatroCar, Ul. 29. augusta 3, 058 01 Poprad
Infolinka 850123440
Telefonický kontakt pre volania zo zahraničia +421 2 4855 5218
Email info@quatrocar.sk
Web http://www.quatrocar.sk
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte