Spotrebný úver na bývanie ČSOB

Spotrebný úver na bývanie z ČSOB je vhodný na rekonštrukciu či modernizáciu bývania alebo na kúpu vybavenia domácnosti (vstavané skrine, elektrospotrebiče, pevne vstavané časti kúpelne alebo kuchyne, sedacia súprava...)
Jedná sa o účelový úver, takže použitie peňazí musíte banke zdokladovať, na predloženie faktúr a bločkov máte až 6 mesiacov od podpisu zmluvy. V prípade nesplnenia tejto podmienky, ČSOB preradí tento úver do kategórie bezúčelových pôžičiek a automaticky bude zvýšená úroková sadzba na úroveň úroku platného pre bezúčelový úver, ktorá bude navyše zvýšená o sankčný úrok 2 % p.a. V prípade, že nastane takáto skutočnosť, banka Vás bude o zvýšení úroku písomne informovať.
Až 1000 € môžete použiť na čokoľvek, bez nutnosti dokladovania. Výhodou je skutočnosť, že vďaka predloženiu dokladov získate výhodnejšiu úrokovú sadzbu ako keby ste účel nedokladovali. Banka ponúka možnosť odkladu prvých troch splátok a samozrejmosťou je aj možnosť výhodného poistenia pôžičky pre prípad nepredvídateľných udalostí.
Spotrebný úver na bývanie sa poskytuje vo výške od 4 000 € do 25 000 € a splátky si môžete rozložiť na obdobie až 10 rokov. Pri dostatočnom príjme získate pôžičku na bývanie aj bez ručiteľa a spolužiadateľa.

Podmienky

Je určený pre občanov a podnikateľov - fyzické osoby. Pre vybavenie žiadosti je potrebné navštíviť ktorúkoľvek pobočku ČSOB. Ak si so sebou prinesiete všetky požadované doklady, úver môžete mať schválený aj na počkanie. Ktoré doklady budete potrebovať? Pripravte si dva doklady totožnosti, ďalej je potrebné preukázať sa pravidelným príjmom:
 
a) ak máte príjem zo zamestnania - predkladáte posledný výpis z účtu na ktorý dostávate výplatu a potvrdenie zamestnávateľa o výške príjmu. Táto podmienka sa netýka žiadateľov, ktorým chodí mzda na účet v ČSOB po dobu minimálne troch mesiacov.
b) ak máte príjem z podnikania - budete potrebovať kópiu daň. priznania a príloh za posledný rok a originál potvrdenia o podaní daň. priznania a daňových nedoplatkoch

Parametre
Poskytovateľ ČSOB a.s.
Názov produktu Spotrebný úver na bývanie
Typ účelový úver
Minimálna výška 4 000,00 €
Maximálna výška 25 000,00 €
Splatnosť 1-10 rokov
Úroková sadzba od 8,90 % p.a. vyššie
Úrok z omeškania 8,75 % p.a. (bude účtovaný navyše k štandardnej úrokovej sadzbe)
Poplatky
Spracovateľský poplatok za poskytnutie 2 % zo sumy pôžičky, minimum je 35 €
Správa a vedenie úverového účtu 2 € mesačne
Zmena zmluvy na žiadosť zákazníka 40,00 €
Potvrdenie vydané bankou na základe žiadosti záklazníka 10 € + DPH
Vyhotovenie duplikátu z úverového účtu 4,00 €
Predčasné splatenie úveru alebo mimoriadna splátka 0,5 % z objemu predčasnej splátky ak do konca lehoty splatnosti zostáva menej ako 1 rok
1 % ak do konca lehoty splatnosti zostáva viac ako 1 rok
Upomienka 10,00 €
Výzva 40,00 €

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte