Akcia: OTP banka znižuje úroky na úvery

Od 4.Februára 2013 majú záujemcovia o úvery z OTP banky možnosť získať finančné prostriedky lacnejšie. Začiatkom Februára totižto OTP banka odštartovala zaujímavú kampaň s názov: „Pozor! Padajú úroky“. Zmyslom kampane je podpora predaja úverových produktov formou zníženia úrokovej sadzby až o 3 % ročne. Akcia sa týka až troch produktov v portfólia OTB banky - otp REFINC úveru, otp EXPRES úver a úverov na bývanie. Banka touto kampaňou zavádza bonusový systém úročenia pri spotrebných úveroch, kde má klient možnosť ovplyvniť výšku úrokovej sadzby za presmerovanie mzdy do OTP banky a za pripoistenie úveru. Klientovi tento nový bonusový systém prinesie nielen finančnú, ale aj časovú úsporu pri komunikácii s bankou.
 
Najväčšiu úsporu ponúka banka pri refinančnom úvere s názvom otp REFINANC expres, ktorý je určený na splatenie existujúcich záväzkov voči iným finančným inštitúciám. Refinancovať môžete nielen spotrebné úvery, ale aj kreditné karty či povolené prečerpania. V prípade, že sa rozhodnete svoje existujúce úvery refinancovať práve v OTP banke, získate automatické zvýhodnenie úrokovej sadzby o 2 % ročne oproti úrokovej sadzbe Vašich splácaných úverov. Aby sa však predišlo prípadným nevýhodným obchodom zo strany OTP banky, je stanovená minimálna hranica vo výške 8,50 % p.a., za ktorú môžete tento úver získať. Maximálne môžete týmto spôsobom požiadať o 20 000 € aj bez dokladovania príjmu.
OTP banka nie je pritom jediná, ktorá sľubuje zvýhodnenie úrokovej sadzby o 2 % pri refinancovaní. Na vyplatenie dlhov s úrokovým zvýhodnením až 2 % láka aj VÚB banka so svojou novinkou - Flexipôžičkou na vyplatenie úverov a dlhší čas „zľahčenie úveru o 2% ročne“ ponúka aj online banka ZUNO.
OTP banka pri refinancovaní pôžičiek však ponúka aj ďalšie bonusové úroky - klient si pri presmerovaní mzdy do OTP banky môže znížiť sadzbu o 0,8 % a v prípade že si poistí refinančný úver v poisťovni Groupama Garancia, tak získa o ďalšie 0,2 % nižší úrok.
 
 
otp EXPRES úver na čokoľvek s úrokovým bonusom až 1 % p. a.
Ako bolo uvedené vyššie akcia sa týka až troch produktov a jedným z nich je aj neúčelový úver - otp EXPRES úver na financovanie akýchkoľvek osobných potrieb do výšky až 20 000 €. Pri presmerovaní mzdy do OTP banky klient môže získať úrok nižší o 0,8 %, 0,9 % alebo 1 % (podľa výšky mzdy vyjadrenej ako násobok mesačnej splátky):
V prípade, že si klient presmeruje mzdu do OTP banky, získa zľavu z úroku v nasledovnej výške:
  • ak bude posielať mzdu v objeme 1,5-2,99 násobku mesačnej anuitnej splátky získa zľavu 0,80 % p.a.
  •  
  • od 3-4,99 násobku mesačnej splátky je zľava 0,90 % p.a.
  • pri 5 a viacnásobku získa zvýhodnenie až 1 %
Pre tých, ktorí si chcú vylepšiť bývanie máme tiež dobrú správu - akcia sa týka aj úverov na bývanie - pri presmerovaní mzdy do OTP banky získate úrok lepší o 0,4 % ročne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte