MetLife Amslico poisťovňa

MetLife Amslico je komerčná poisťovňa, so zameraním na poskytovanie životného poistenia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od roku 1995. Pôvodne bola členom American International Group, Inc. (AIG), no od roku 2010 je členom MetLife, Inc, ktorý prevzal od AIG American Life Insurance, materskú spoločnosť Amslica. MetLife je najväčšou životnou poisťovňou v USA, čo sa týka počtu existujúcich poistných zmlúv, aktuálne jej služby využíva cez 90 miliónov klientov. Začlenenie sa do MetLife však poisťovni príliš v uzatváraní nových obchodov nepomohlo, nakoľko z dlhodobého hľadiska stagnuje. MetLife Amslico má napriek tomu silné postavenie v oblasti životného poistenia, kde dosahuje až 11% podiel na trhu, pričom práve životné poistenie tvorí až 95 % z celkového objemu.
V rámci tejto oblasti poskytuje svojim klientom inovatívne produkty, ako napríklad Poistenie Adam Plus - čo je v podstate variabilné živ. poistenie prispôsobené potrebám mužov, ktoré okrem tradičných poistných výhod zabezpečí peňažné prostriedky na liečbu v prípade diagnostikovania mužských chorôb. Klienti ktorí uzatvoria toto poistenie sa tak môžu sústrediť na liečbu a nemusia si robiť starosti so zabezpečením rodiny, výpadkom príjmu z dôvodu práceneschopnosti či so zvýšenými nákladmi na liečbu.
Pre nežné pohlavie je určený produkt Eva Plus, ktorý poskytne finančnú rezervu v prípade, že bude klientke diagnostikovaná ženská rakovina. Okrem týchto (ale aj iných produktov životného poistenia) má Amslico v ponuke aj neživotné poistenie, v rámci ktorého sa sústreďuje na predaj úrazového a cestovného poistenia. Podiel v tomto segmente na slovenskom poistnom trhu nie je nijako zvlášť výrazný.

Kontaktné údaje
Adresa
MetLife Amslico poisťovňa, a.s.
Pribinova 10
811 09 Bratislava
Telefón / Infolinka
02/59 363 225
Služby klientom
02/59 363 111
Fax
02/59 363 255
Hlásenie poistných udalostí
02/59 363 111
Email
amslico@metlifeamslico.sk
Web stránka
http://www.metlifeamslico.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte