ČSOB Smart účet

V ponuke bežných účtov Československej Obchodnej Banky sa objavila novinka - takzvaný ČSOB Smart účet ktorý je príjemnou zmenou v porovnaní s konkurenčnými účtami. V rámci Smart účtu si môže klient vybrať z dvoch typov balíkov:

  1. ČSOB Pohoda pre štandardné využívanie účtu - s ktorým môžete využívať množstvo služieb, neobmedzený počet vybraných transakcií za mesačný poplatok 4 €. Súčaťou balíka je aj medzinárodná platobná karta Maestro alebo VISA Electron. Pri aktívnom využívaní účtu získate tento účet bez mesačného poplatku. Podmienky pre 100% zľavu z mesačného poplatku:
  • ak kreditný obrat na účte dosahuje minimálne 400 € (transakcie medzi Vašimi vlastnými účtami sa nezarátavajú) ak je zrealizované aspoň jedno inkaso a jedna platba na základe trvalého príkazu na úhradu alebo ak je zostatok na účte na konci mesiaca minimálne 300 €
  • ak Vaše úspory v ČSOB dosiahnu objem minimálne 10 000 €
  • alebo ak je priemerný mesačný zostatok na podnikateľskom účte 3000 €


  1. ČSOB Extra Pohoda - tento balík obsahuje okrem štandardných služieb akými sú neobmedzený počet transakcií (výberov v hotovosti, bezhotovostných prevodov) aj nadštandarné, medzi ktoré patrí poistenie (úrazové poistenie pre prípad smrti následkom úrazu s poistnou sumou 3319,39 € a poistenie trvalých následkov v dôsledku úrazu až do výšky 9958,19). K účtu Extra Pohoda získava každý klient medzinárodnú platobnú kartu Maestro alebo VISA Electron súčasťou ktorej je aj zdarma cestovné poistenie. Mesačný poplatok za balík služieb je v tomto prípade 9 €. Banka však poplatok odpúšťa klientom, ktorých priemerný stav úspor v ČSOB je minimálne 15 000 €.

ČSOB Smartbanking zdarma

Pre oba typy účtov si môžete aktivovať aplikáciu ČSOB Smartbanking, s ktorou môžete pohodlne ovládať Váš účet, nech ste kedekoľvek. Aplikácia je určená pre smartphone alebo iPad.

 

Smart platba - stačí odfotiť a platba je vybavená

Smart platba predstavuje revolučnú novinku v spôsobe platieb, čo sa týka jednoduchosti a bezpečnosti transakcie. Stačí, ak odfotíte čiarový kód napríklad na poštovej poukážke a potom už len potvrdíte platbu. Výhodou je hlavne úspora času, keďže nemusíte zdĺhavo prepisovať údaje ako je číslo účtu, kód banky, variabilný symbol a podobne. Celá transakcia Vám nezaberie viac ako pár sekúnd a máte istotu, že údaje sú správne (vyhnete sa tak preklepom). Smart platba taktiež umoňuje vygenerovanie a zaslanie QR kódu so zakódovanými údajmi k platbe inému klientovi ČSOB banky, ktorý po naskenovaní QR kódu iba jediným kliknutím odošle platbu v prospech Vášho účtu. Aplikáciu smartbanking si môžete pre Váš Smartphone alebo iPad či iPhone stiahnuť na stránke http://www.csobsmartbanking.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte