Genertel PZP

Poisťovňa Genertel (člen skupiny Generali) je relatívne novým hráčom na slovenskom trhu. Napriek tomu ponúka jedno z najlacnejších PZP už od 59 € na rok. Pri výpočte ceny PZP Genertel môže ponúknuť svojim kientom nízke ceny vďaka tomu, že je prvou online poisťovňou na Slovensku, čím šetrí náklady na drahé pobočky a personál. PZP si tak môžete vybaviť online, vyplnením a odoslaním formulára na web stránke www.genertel.sk alebo telefonicky na čísle 0850 555 555 (v pracovné dni od 8.00 do 20.00). Ak preferujete osobný prístup, alebo by ste potrebovali niečo vysvetliť, máte možsnoť navštíviť jedinú pobočku poisťovne, ktorú nájdete na adrese: Panónska cesta 21
851 04 Bratislava

Poisťovňa Genertel poskytuje poistné krytie klientom, ktorí zodpovedajú za škody spôsobené prevádzkou motorového vozidla. Genertel uhradí poškodenému namiesto vodiča škody do výšky 5 miliónov € pri škode na zdraví alebo usmrtením a výška poistného plnenia pri vecnej škode je 1 milión eur (náhrada ušlého zisku, škoda vzniknutá poškodením, krádežou, zničením alebo stratou veci).

Poisťovňa ponúka spolu s PZP aj takzvané mini havarijné poistenie, ktoré oceníte, ak dôjde k poškodeniu Vášho auta pri strete s iným vozidlom. Výška krytia je 1000 € a v prípade poistnej udalosti sa nevyžaduje žiadna spoluúčasť zo strany klienta. Toto poistenie je možné exkluzívne dojednať iba s povinným zmluvným poistením. Nezahŕňa positenie pre prípad, poškodenia motorového vozidla z dôvodu živelnej pohromy, vandalizmu a ani krádeže. O niečo drahšie vyjde extra mini havarijné poistenie, kde je výška krytia až 20 000 €, no na druhej strane sa vyžaduje spoluúčasť klienta aspoň 5%, minimálna čiastka pri spoluúčasti je 100 €.

Genertel, v snahe získať čo najviacej nových klientov ponúka dočasné, ale aj stále zľavy na uzatvorenie povinného zmluvného poistenia. Tak napríklad momentálne ponúka akciu až 30 % z ceny PZP, ak prejdete zo svojej starej poisťovne do Genertelu. Akcia trvá len do 3. októbra. Ak ju nestihnete, stále máte možnosť využiť celoročné zľavy. Poisťovňa odmeňuje zľavami najmä vodičov, ktorí jazdia bez nehody. Ako prvá na Slovensku predstavila systém Bonus-Malus, ktorý je stanovený nasledovne:


Bonus/Malus
Stupeň
Koeficient
Bonus B5 0,77
Bonus B4 0,81
Bonus B3 0,86
Bonus B2 0,9
Bonus B1 0,95
Základ/Štart A0 1
Malus M1 1,3
Malus M2 1,6
Malus M3 2

Povinné zmluvné poistenie z Genertelu je tak zaujímave hlavne pre skúsených vodičov osobných vozidiel, ktorí dlhodobo jazdia bez nehody.

Podobne ako iné poisťovne, aj Genertel poskytuje svojim klientom non stop asistenčnú službu, ktoré je Vám k dispozícii pri havárii, poruche, nedostatku paliva, strate kľúčov alebo krádeži auta. Asistenčné služby sú Vám nepretržite k dispozícii na telefónnom čísle +421 2 32 784 284

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte