Pôžička Kešovka

Pôžičky pod príznačným názvom Kešovka poskytuje spoločnosť Teleservis plus a.s so sídlom na Starých gruntoch 7 v Bratislave. Firma bola založená v roku 1997 od tej doby poskytla úvery viac ako 70 tisíc klientom. Otázne je, či klienti boli naozaj so službami spokojní.

Aká je pôžička Kešovka?
Jedná sa o bezúčelový úver, ktorý firma poskytuje v objeme od 200 €. Maximálna výška úveru, ktorý môžete prostredníctvom Kešovky získať je stanovená na 1700 €. Takto získané finančné prostriedky je možné použiť na čokoľvek, podľa vlastného uvaženia, spoločnosť Teleservis plus nevyžaduje žiadne dokladanie účelu.

Firma uvádza na svojej web stránke www.kesovka.sk medzi hlavnými výhodami jednoduchosť, pohodlnosť a rýchlosť vybavenia, čo sú charakteristické znaky nebankových hotovostných pôžičiek. Pohodlnosť vybavenia má spočívať v osobnom servise, to znamená, že obchodný zástupca navštívi potencionálneho klienta priamo u neho doma. Pohodlie pre klienta je skôr sekundárnou záležitosťou, prvoradé je zistenie, aký je stav klientovej domácnosti. Obchodný zástupca nenápadne vykoná obhliadku bytu či domu a okamžite odhadne finančnú situáciu klienta. Taktiež ho bude zaujímať, či je domácnosť je čistá a usporiadná - to zase bude tak trochu vypovedať o platobnej disciplíne klienta. Pôžičku z Kešovky je tak možné získať len po osobnom stretnutí s finančným agentom, ktoré je nutné vopred dohodnúť buď zavolaním na info linku spoločnosti 0850 166 166 alebo vyplanením krátkeho online formulára priamo na oficiálnej webovej stránke. Na základe toho Vám bude pridelený finančný agent, podľa miesta Vášho bydliska. Kešovka má celkom dobre vybudovanú sieť obchodných zástupcov, takže osobné stretnutie sa môže uskutočniť už na druhý deň. Záujemca o pôžičku sa nedozvie podmienky za akých Kešovka požičiava skôr ako na spomínanom osobnom strenutí. Na web stránke nie je ani zmienka o obchodných podmienkach, nie je uvedená výška úrokovej sadzby a ani ročná percentuálna miera nákladov. Z tohto pohľadu je môže byť osobné stretnutie strata času jednak pre záujemcu a jednak aj pre obchodného zástupcu (v prípade, že vyhodnotíte, že zmluvu nepodpíšete). Podmienky majú byť jasne stanovené hneď na začiatku a zahmlievanie nikomu nepomôže. Taktiež chýba online kalkulačka, kde si má potencionálny záujemca možnosť nakonfigurovať úver podľa svojich predstáv. Online kalkulačky sú už dnes na stránkach serióznych nebankových spoločností štandardom. Ako príklad môžeme uviesť internetovú kalkulačku nebankovej spoločnostiCetelem, kde po zadaní základných parametrov ako je výška úveru a doba splatnosti okamžite zistíte, ako vysoká bude mesačná splátka, ďalej výšku úrokovej sadzby a v neposlednom rade aj o koľko pôžičku nakoniec preplatíte.

Detailné informácie o parametroch pôžičky sú základ, ktorý žiaľ Kešovke chýba. A aké sú Vaše skúsenosti s touto nebankovou spoločnosťou? Podeľte sa o Váš názor v diskusii nižšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte