ČSOB bezúčelový spotrebný úver

V ponuke úverov ČSOB sa nachádza niekoľko spotrebných úverov, no jednoznačne najžiadanejším je práve Bezúčelový spotrebný úver. Je to z toho dôvodu, že banke nedokladujete účel použitia finančných prostriedkov. Poskytuje sa v rozsahu od 600 € do 25 000 € a získate ho aj bez ručiteľa či spolužiadateľa a nevyžaduje sa ani ručenie nehnuteľnosťou. Výšku mesačnej splátky si určujete samostatne, podľa toho, aké sú Vaše finančné možnosti. Maximálna lehota splatnosti je obmedzená dĺžkou 7 rokov. Pri výbere lehoty splatnosti však berte do úvahy skutočnosť, že čím dlhšie budete úver splácať, tým síce získate nižšiu mesačnú splátku, no na druhej strane budete úver zbytočne preplácať o drahé úroky. Takže pokiaľ sa Vám to aspoň trocha dá, vyberte si čo najkratšiu splatnosť, aby ste sa dlhov čím skôr zbavili.

Medzi plusy tohto úveru patrí možnosť odkladu prvých troch splátok - peniaze môžete čerpať okamžite a splácať začnete až o tri mesiace. Ďalším benefitom je expresne rýchle vybavenie. Stačí ak navštívite ktorúkoľvek pobočku banky a v prípade že máte so sebou všetky požadované doklady, úver vybavíte aj na počkanie. Na vybavenie budete potrebovať 2 doklady totožnosti (občiansky preukaz + ďalší doklad totožnosti), potvrdenie zamestnávateľa o výške príjmu a posledný výpis z účtu, kde dostávate výplatu (táto podmienka sa netýka žiadateľov, ktorým chodí výplata na účet vedený v ČSOB banke). V prípade, že máte príjem z podnikania, budete potrebovať zdokladovať výšku Vašich príjmov prostredníctvom kópie daňového priznania vrátane príloh a originál potvrdenia o podaní daňového priznania a daňových nedoplatkoch.

Ešte rýchlejšie vybavia Bezúčelový spotrebný úver klienti ČSOB, ktorí môžu požiadať o pôžičku prostredníctvom InternetBanking24.

Každý záujemca si môže orientačne prepočítať výšku mesačnej splátky a úrokovú sadzbu prostredníctvom úverovej kalkulačky ČSOB, ktorá je dostupná na tejto adrese:
http://www.csob.sk/ludia/uvery/spotrebne-uvery/uverova-kalkulacka

Banka ponúka aj možnosť poistenia úveru pre nepredvídateľné životné situácie, akými sú napríklad dlhodobá PN, invalidita, úraz, strata zamestnania alebo smrť. Výška poistného bude pripočítaná k mesačnej splátke úveru.

Parametre, poplatky a úroky

Poskytovateľ
ČSOB a.s.
Názov produktu
Bezúčelový spotrebný úver
Typ
bezúčelový spotrebný úver
Minimálna výška
600,00 €
Maximálna výška
25 000,00 €
Splatnosť úveru
1-7 rokov
Úroková sadzba
od 8,90 % p.a.
Úrok z omeškania
8,75 % p.a. (tento sa pripočíta k štandardnej úrokovej sadzbe)
Poplatky
Spracovateľský poplatok
2 % zo sumy pôžičky, minimálny poplatok je 35 €
Správa a vedenie úveru
2 € / mesiac
Zmena zmluvy zo strany klienta
40,00 €
Potvrdenie vydané bankou vystavené na žiadosť klienta
10 € + DPH
Vyhotovenie duplikátu z úverového účtu
4,00 €
Predčasné splatenie úveru alebo mimoriadna splátka
0,5 % z objemu predčasnej splátky ak do konca lehoty splatnosti zostáva menej ako 1 rok
1 % ak do konca lehoty splatnosti zostáva viac ako 1 rok
Upomienka
10,00 €
Výzva
40,00 €

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte