otp AMERICKÁ hypotéka

V ponuke úverov zabezpečených nehnuteľnosťou z OTP banky má svoje pevné miesto takzvaná otp AMERICKÁ hypotéka, ktorá predstavuje skvelý spôsob, ako získať peniaze na čokoľvek bez dokladovania účelu ich použitia formou bločkov a potvrdení (peniaze môžete použiť aj na konsoliáciu úverov v iných bankách bez preukázania účelu). Jediné, čo potrebujete na získanie tohto úveru je založenie nehnuteľnosti. Zriadením záložného práva na tuzemskú nehnuteľnosť získate väčší objem peňazí a lepšiu úrokovú sadzbu ako keby ste si brali klasický neúčelový spotrebný úver. OTP banka poskytuje americkú hypotéku v rozsahu od 700 € až do 80 % z hodnoty nehnuteľnosti, ktorá bude predmetom záložného práva. Keďže klient za svoje záväzky banke ručí nehnuteľnosťou, tento úver sa oplatí brať len na vyššie sumy a na financovanie väčších investícii v rádoch desiatok tisíc eur. Pre pôžičku vo výške pár tisíc eur sa viac oplatí klasický bezúčelový úver, pri ktorom nie je potrebné zakladať nehnuteľnosť. Tento úver môžete splácať až 20 rokov, pričom výška mesačnej splátky bude závisieť najmä od zvolenej lehoty splatnosti a od zvoleného obdobia fixácie úrokovej sadzby (klient si môže vybrať fixáciu na obdobie 1,3,5 alebo 10 rokov).
Výhodou otp americkej hypotéky je možnosť získať úver aj bez dokladovania príjmu (to sa týka aj neklientov banky), v prípade, že dáte súhlas na overenie výšky príjmu v Sociálnej poisťovni. Tých, ktorí potrebujú získať finančné prostriedky čo najskôr, istotne poteší skutočnosť, že v OTP banke úver vybavíte expresne rýchle, už do dvoch pracovných dní bez príplatku za expresné spracovanie.
Podmienky
V OTP banke môže získať americkú hypotéku fyzická osoba s trvalým pobytom na Slovensku vo veku od 18-65 rokov. Na jej vybavenie budete potrebovať dva doklady totožnosti, znalecký posudok na nehnuteľnosť, list vlastníctva a aktuálnu kópia z katastrálnej mapy (v prípade, že nie je súčasťou znaleckého posudku). Úver je možné čerpať po predložení požadovaných dokumentov, po podpise zmluvy a ihneď po podaní návrhu na vklad záložného práva do katastra nehnuteľností.
 
Parametre
Názov banky
OTP banka Slovensko, a.s.
Názov produktu
otp AMERICKÁ hypotéka
Minimálny objem úveru
700,00 €
Maximálny objem úveru (% z hodnoty nehnuteľnosti)
80,00%
Splatnosť
1 mesiac - 20 rokov
Zabezpečenie
zriadením záložného práva na tuzemskú nehnuteľnosť
Úroková sadzba


Fixácia 1 rok
od 5,29 % p.a.
Fixácia 3 roky
od 5,29 % p.a.
Fixácia 5 rokov
od 5,69 % p.a.
Fixácia 10 rokov
od 6,39 % p.a.
Poplatky


Spracovanie úverového obchodu
0,75 % z objemu, min. 200,00 €
Vedenie úverového účtu
3,50 € / mesiac
Poplatok za zmenu predmetu zabezpečenia
150,00 €
Iné zmeny v zmluve
65,00 €
Posun termínov čerpania
  1. posun: 10 €
  2. a každý nasledovný posun: 33 €
Potvrdenie vystavené otp bankou na základe žiadosti klienta
17 € + DPH
Vystavenie súhlasu so zriadením záložného práva v prospech inej banky na druhom mieste v poradí a vzdanie sa záložného práva (pri refinancovaní)
33,00 €
Predčasné splatenie / mimoriadna splátka
5 % z predčasne splatenej istiny, min. 166,00 €
Nedočerpanie úveru
3 % z nedočerpanej časti
Hotovostná splátka na pobočke
2,00 €
Upomienka odoslaná pri omeškaní so splátkou
25,00 €

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte