ZUNO refinancovanie

Online banka ZUNO láka záujemcov o splatenie existujúcich záväzkov voči iným finančným inštitúciám „zľahčením úveru o 2 % ročne.“ Záujem o tento produkt je skutočne veľmi vysoký, nakoľko sa množstvo ľudí pri podpise úverovej zmluvy neobťažuje prečítať si podmienky, naštudovať poplatky či ročnú percentuálnu mieru nákladov. Až o niekoľko mesiacov neskôr, keď bežný smrteľník zistí, koľko peňazí vyhadzuje na mesačné splátky začne hľadať spôsoby ako sa zbaviť nevýhodného úveru a znížiť si mesačné splátky. ZUNO sľubuje zníženie úrokovej sadzby až o 2 % oproti úroku na pôvodnej pôžičke. Aby sa však predišlo príliš „nevýhodným“ obchodom zo strany banky, bola stanovená hranica - minimálna úroková sadzba pri refinačných úveroch na 6,9 % p.a., čo je zároveň aj minimálna sadzba ZUNO pôžičky. Refinancovať je môžné ako účelové tak aj neúčelové pôžičky poskytnuté v iných finančných inštitúciách (kompletný zoznam pôžičiek bankových a nebankových inštitúcií ktoré je možné refinancovať nájdete na web stránke zuno.sk ) v objeme od 500 € maximálne do 20 000 €.
 
Podmienky pre refinancovanie
ZUNO prefinancuje staré záväzky voči iným finančným inštitúciám, ktoré boli poskytnuté ako nezabezpečené (nesmie byť zabezpečená hnuteľným alebo nehnuteľným majetkom, ako forma zabezpečenia sa bude akceptovať ručiteľ, spoludlžník, auto, poistenie schopnosti pôžičku splácať alebo dohoda o zrážkach zo mzdy). Podmienkou je tiež, že pôvodný úver bol poskytnutý pred 31.7.2012 a minimálne 3 mesiace pred podaním žiadosti o ZUNO refinancovanie a bol poskytnutý v objeme od 500 -20 000 €. Čo sa týka požiadaviek na záujemcu o refinancovanie, tak je dôležité splniť podmienku veku - od 18 rokov, žiadateľ musí mať trvalý alebo prechodný pobyt na území SR a pravidelný príjem. Ako pri všetkých ZUNO produktoch, aj pri tomto sa vyžaduje zriadenie bežného účtu v tejto banke (účet Vás nebude nič stáť - zriadenie a vedenie je bez poplatku, ak by ste však chceli mať niektoré funkcie navyše - napríklad sms notifikáciu alebo službu autopilot, ktorá sa postará o to, aby sa Vaše peniaze čo najefektívnejšie zhodnocovali, tak si zvoľte platenú variantu takzvaný Účet plus, ktorý môžete mať za 2,80 € mesačne).

ZUNO umožňuje po splnení vyššie uvedených podmienok refinancovať len jeden úver alebo pôžičku od jednej finančnej inštitúcie. V prípade, že by ste sa chceli zbaviť viacerých záväzkov, musíte každý refinancovať samostatne. Výhodou je okrem toho, že máte možnosť získať až o 2 % nižšiu úrokovú sadzbu je skutočnosť, že za refinancovanie  neplatíte žiadne poplatky - úver získate bez poplatku za poskytnutie a bez poplatku za vedenie úverového účtu s možnosťou predčasného splatenia alebo mimoriadnej splátky kedykoľvek bez poplatku.
 
Parametre
Poskytovateľ
ZUNO AG
Názov produktu
ZUNO Refinancovanie
Objem úveru
od 500 -20 000 €
Lehota splatnosti
6-72 mesiacov
Úrokové zvýhodnenie
2,00%
Minimálna úroková sadzba
6,90 % p.a.
Poplatky


Poskytnutie úveru
0,00 €
Správa a vedenie úverového účtu
0 € / mesiac
Predčasné splatenie a mimoriadna splátka
0,00 €
Zmena zmluvných podmienok
40,00 €
Prvá, druhá, tretia upomienka
15,00 €


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte