PSS: Úver na bývanie s úrokom od 1 % ročne

Riešite otázku vlastného bývania, alebo uvažujete, že sa zbavíte nevýhodného úveru na bývanie, ktorý ste si pred niekoľkými rokmi „uviazali na krk“? V tom prípade Vás najviac bude zaujímať výška úrokovej sadzby Vášho úveru. Prvá stavebná sporiteľňa si pripravila pre záujemcov o financovanie bývania veľmi atraktívnu ponuku - Úver na bývanie s úrokom od 1 % ročne.



Pozrite si reklamu



Impulzom na spustenie akcie bol enormný záujem o pôžičky na bývanie v minulom roku. PSS vlani poskytla na tieto účely 24 tisíc nových úverov na bývanie v celkovom objeme vyše 457 miliónov eur, čo predstavuje oproti predchádzajúcemu obdobiu prudký nárast o 15 %. Za 20 rokov svojho pôsobenia na Slovensku Prvá stavebná sporiteľňa (PSS) poskytla úvery na bývanie v celkovom objeme viac ako 7,2 miliardy rokov, vďaka čomu sa nepochybne zaraďuje medzi finančných gigantov v tejto oblasti.

Zabezpečenie vlastného bývania patrí v živote bežného človeka medzi najväčšie výdavky. PSS s cieľom zabezpečiť možnosť vlastnej strechy nad hlavou za čo najnižšie náklady tak spustila akciu s výhodnými úrokovými sadzbami už od jedného percenta. Ak do konca marca požiadate v PSS o úver, môžete získať akciový úrok od 1 % do 5,69 % ročne, čo je oproti štandardným sadzbám (mimo akcie) pokles o 1 - 4,69 %. Výšku úroku si pritom môže klient ovplyvniť sám, podľa druhu úveru a tiež od toho, či sa klient rozhodne pre platnosť zvýhodnenej úrokovej sadzby na 1,2 alebo 3 roky. V závislosti od platnosti zvýhodnenia sa mení aj úroková sadzba. Najlepší úrok získate pri najkratšej lehote zvýhodnenia. Pri dvojročnej lehote bude sadzba o 1,5 % nižšia a pri trojročnej klesne o jeden percentuálny bod. Akciové úroky môžu využiť ako súčasní, tak aj noví klienti PSS.


Jednotlivec môže požiadať o úver v objeme od 3000 € do 170 000 €, maximálna možná výška úveru sa zdvojnásobuje v prípade, že žiadateľmi sú manželia. Úver v PSS získate aj bez ručiteľa, za istých podmienok aj bez dokladovania výšky príjmu a aj bez predchádzajúceho sporenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte