OTP banka poskytuje zvýhodnený úver na dovolenku

OTP banka si pripravila špeciálnu akciovú ponuku OTP Expres úveru pre klientov cestovnej kancelárie SATUR. Banka ponúka financovanie dovolenky prostredníctvom špeciálneho úveru na dovolenku až do výšky 20 000 €, pričom splácanie pôžičky je možné rozložiť na obdobie od 1 mesiaca až na 7 rokov. Klienti cestovnej kancelárie SATUR získajú automatické zvýhodnenie úrokovej sadzby vo výške až 1 % (v porovnaní s tým, ak by žiadali o bežný otp EXPRES úver).

Banka sa aj v prebiehajúcej reklamnej kampani „Pozor, padajú úroky“ snaží motivovať záujemcov o bezúčelový úver na presmerovanie mzdy do OTP banky, pričom ak sa klient rozhodne splniť túto podmienky, môže získať ďalšie zvýhodnenie úroku vo výške až 1 %. Zľava však nie je automatická, ale vypočíta sa podľa toho, koľko násobok mesačnej splátky si bude dlžník posielať na účet vo forme pravidelnej mesačnej mzdy (viac detailov v tabuľke nižšie).

Dobrovoľným poistením úveru v poisťovni Groupama Garancia máte možnosť získať ešte jednu zľavu vo výške 0,20 % p.a. (poskytnutie tejto zľavy nie je podmienené presmerovaním mzdy do OTP banky).

Celkom tak môžete získať zľavu z úroku vo výške až 2,20 %. Pôžičku získate aj bez zabezpečenia a bez ručiteľa a aktuálne aj bez spracovateľského poplatku za poskytnutie. Čo sa týka podania žiadosti a schvaľovacieho procesu, ten je mimoriadne jednoduchý a rýchly (vybavíte ho aj na počkanie na ktorejkoľvek pobočke banky bez poplatku za expresné spracovanie).


Podmienky

Žiadosť si môžu podať dospelé fyzické osoby do veku 65 rokov, s trvalým bydliskom na Slovensku. Pri podávaní žiadosti budete potrebovať dva doklady totožnosti a na uplatnenie 1 % zľavy aj Potvrdenie o sprostredkovaní obchodu vystaveného cestovnou kanceláriou SATUR TRAVEL a.s. Úver získate aj bez dokladovania výšky príjmu (čo platí ako pre klientov tak aj pre neklientov banky) v prípade overenia príjmu OTP bankou v Sociálnej poisťovni. V opačnom prípade je potrebné k žiadosti priložiť aj potvrdenie o výške príjmu zo závislej činnosti, ak je žiadateľom podnikateľ, tak sa predkladá daňové priznanie za posledné dva roky.


Podmienky pre získanie zľavy


Typ zľavy
Automatická zľava na úroku pre klientov CK SATUR
Násobok anuitnej splátky (presmerovaná mzda)
Poistenie pôžičky
1,50 – 2,99
3,00 – 4,99
5,00 a viac
Výška kumulovanej zľavy
1%
1,80%
1,90%
2,00%
2,20%


Minimálna výška úroku, za ktorý môžete tento úver získať je 9,30 % p.a., čo nie je málo ani pri minimálnej sadzbe. Z tohto pohľadu sa javí výhodnejšie využiť akciovú ponuku dovolenky na splátky bez navýšenia jednej zo splátkových spoločností.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte