Quatro finančný dom

Quatro finančný dom je ďalším projektom z dielne úverovej spoločnosti Consumer Finance Holding. Účelom tohto projektu bolo umožnenie klientom vybaviť a prevziať si pôžičku v hotovosti. Quatro finančné domy sa nachádzajú vo väčších nákupných centrách, aktuálne je týchto kioskov na Slovensku 9 (uvedených v tabuľke nižšie).

V ktoromkoľvek kiosku je možné vybaviť bezúčelový úver na čokoľvek, bez nutnosti dokladovania účelu použitia finančných prostriedkov. Pôžičku 2000 EUR si môžete vybaviť na počkanie priamo na obchodnom mieste. Quatro požičiava až 4000 EUR bez ručiteľa. Ak potrebujete úver vo vyššej sume - do 10 000 EUR, bude potrebné podať žiadosť spolu so spolužiadateľom. V prípade, že potrebujete renovovať bývanie, môžete na tento účel získať až 20 000 EUR bez založenia nehnuteľnosti.

Klienti nebankovej spoločnosti Consumer Finance Holding, ktorá je členom významnej bankovej skupiny VÚB Intesa San Paolo majú viacero možností, ako si podať žiadosť. Tí, ktorí preferujú osobný prístup a potrebujú si ujasniť niektoré otázky ohľadom úveru, môžu všetko vybaviť a podpísať zmluvu priamo v stánkoch Quatro Finančné služby. Tí, ktorí preferujú pohodlie, môžu žiadosť podať online, prostredníctvom webovej stránky http://www.quatropozicky.sk/

Na tejto webovej stránke sa nachádza aj online kalkulačka, ktorá prepočíta výšku mesačnej splátky po zadaní požadovanej sumy a lehoty splatnosti. Žiaľ, nedočkáte sa presného výpočtu, ale len orientačného, nakoľko výška úroku závisí od mnohých faktorov, medzi ktoré patria informácie o aktuálnej finančnej situácii záujemcu, výške jeho mesačných výdavkov, spôsobu bývania, rodinného stavu a mnohých ďalších. Okrem možnosti výberu spôsobu podania žiadosti si môže klient samostatne zvoliť aj spôsob vyplatenia finančných prostriedkov - peniaze si môže vybrať v hotovosti v najbližšom stánku Quatro finančné služby alebo môžete požiadať o vyplatenie priamo na Váš bežný účet.

Úver je možné splácať od jedného do piatich rokov maximálne, pričom ako splatnosť je možné zvoliť vždy celé kalendárne roky. Podmienky pre získanie: vek od 21-68 rokov, trvalý pobyt na Slovensku a pravidelný príjem zo závislej činnosti alebo z podnikania, ktorý je potrebné zdokladovať. Nezabúdajte na to, že tento úver je poskytovaný nebankovým subjektom, takže neočakávajte výhodné úroky - skôr počítajte s úrokovou sadzbou cez 30 % ročne. Viac informácií sa dozviete na stránke http://www.quatrofinancnydom.sk/



Obchodné centrum Optima - Košice
Moldavská cesta 32,Košice
Obchodné centrum Galéria - Košice
Toryská ul. č. 5, Košice
Obchodné centrum Centro - Nitra
Akademická 1/A, Nitra
Zábavno-obchodné centrum MAX - Poprad
Dlhé Hony 4588/1, Poprad
Zábavno-obchodné centrum MAX - Prešov
Vihorlatská 2A, 080 01 Prešov
Korzo shopping centrum - Prievidza
Nábrežná 1913/5A, Prievidza
Obchodné centrum Dubeň - Žilina
Vysokoškolákov 52, Žilina
Polus City Center - Bratislava
Vajnorská 100, Bratislava
Europa Shopping Center - Banská Bystrica
Na Troskách 25, Banská Bystrica

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte