Slovenské kreditné karty

Slovenské kreditné karty sú jednou z divízií spoločnosti Consumer Finance Holding, ktorá patrí medzi významných nebankových poskytovateľov spotrebiteľského financovania. Ako už vyplýva zo samotného názvu, hlavnou činnosťou tejto divízie je predaj kreditných kariet rôzneho typu. V spolupráci s VÚB bankou, ktorá je vydavateľom týchto kariet, sú Slovenské kreditné karty jedným z dlhoročných leadrov na trhu v tejto oblasti. V dnešnej dobe spravujú viac ako štvrť milióna platobných kariet, čo je na malom slovenskom trhu celkom slušný výsledok. Za svoj úspech nepochybne vďačia okrem stabilného zázemia VÚB banky aj schopnosti pružne reagovať na potreby klientov - dokážu poskytnúť okrem vysokého úverového limitu, dlhého bezúročného obdobia aj zaujímavé bonusy a zľavy takým spôsobom, aby oslovilo čo najviac ľudí. V ponuke spoločnosti sa nachádzajú kreditné karty:

  1. Autokarta - kreditná karta typu MasterCard, poskytuje sa s úverovým limitom od 300 - 5 100 €, ktorý je možné využívať až 45 dní bez úroku. Po skončení tohto obdobia je dlžná suma úročená sadzbou 23,76 % p.a.. Výhodou autokarty je najmä pripisovanie bonusov z každej platby na čerpacej stanici vo výške 3 % z každej platby a 1 % z každej bezhotovostnej platby .
  2. Dovolenková karta - často cestuje a chcete, aby Vám Vaša kreditná karta vracala peniaze späť z každého nákupu? Dovolenková karta Vám za každý bezhotovostný nákup pripíše bonus vo výške 1 % a počas prvých troch mesiacov jej používanie je dokonca bonus až 3 %. Úverový limit ktorý môžete získať bude závisieť od výšky Vášho príjmu (minimum 300 €, max. 5100 €). Čerpané finančné prostriedky je opäť možné využívať až 45 dní bez úroku, po skončení bezúročného obdobia bude platiť úrok 21,24 % p.a.
  3. Pôžičková karta Žolík - umožňuje jej držiteľovi vyplatiť existujúce dlhy a následne získať nižší úrok. Na vyplatený dlh získava klient nulový úrok až na obdobie 6 mesiacov a následne je úrok a 1 % nižší ako bol na starom dlhu (nie však menej ako 1,34 % mesačne). V prípade, že dlh nebude vyplatení, bude platiť úroková sadzba vo výške 1,90 % mesačne
  4. Pre klientov Quatro - pre členov Quatro klubu je pripravená široká ponuka kreditných kariet s vysokým úverovým limitom (bankomatka, splátková karta Quatro, pôžičková karta a pôžičková karta Quatro Premium). Všetky tieto produkty je možné získať iba na základe predchádzajúcej bezproblémovej platobnej disciplíny.
  5. Pre klientov Triangel - ktorí riadne splácajú svoje záväzky (ktorí sa nedostali so splátkou ani raz do omeškania) je určená ponuka kreditných kariet, ktorá zabezpečí neustály prístup k finančným prostriedkom. V ponuke sa nachádzajú: Bankomatka Triangel, Splátková karta Triangel, Pôžičková karta a Pôžičková karta Triangel PREMIUM
  6. Pôžičková karta Slovenská požičovňa - je určená pre klientov, ktorí splácajú alebo v minulosti splácali úver zo Slovenskej požičovne (čo je jedna z obchodných značiek spoločnosti Consumer Finance Holding a.s.). Poskytuje sa na základe vyhodnotenia predchádzajúcej platobnej disciplíny s úverovým limitom od 300 do 5100 €, s bezúročným obdobím až 45 dní a s úrokom 22,80 % p.a. po jeho skončení.
  7. Autokarta QuatroCar - tento úverový produkt môžu získať len klienti QuatroCar. Okrem prístupu k úverovému limitu jej držitelia získajú za prvé použitie karty v hodnote min. 100 € počas prvých 3 mesiacov bonus vo výške 100 €.


Ponuku platobných kariet uzatvárajú co-brandové kreditky, vydávané v spolupráci s obchodnými partnermi akými sú NAY Elektrodom, Slovak Telekom, Telefónica Slovakia, Halens. MetLife Amslico, ING a veľa ďalších. Pri platbe týmito kartami klient automaticky získava bonusové body a rôzne iné zvýhodnenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte