VÚB hypotéka je teraz lacnejšia

VÚB banka znížila úrokové sadzby hypoték takmer o jeden percentuálny bod. Záujemcovia o nové bývanie majú možnosť od začiatku apríla získať hypotéku vo VÚB banke pri jedno a trojročnej fixácii s atraktívnym úrokom od 3 % ročne, čo je historicky najnižší úrok, za aký banka počas celej svojej histórie ponúka hypotekárne úvery. Zníženie úrokov sa však netýka iba jedno a trojročnej fixácie, ale všetkých viazaností a všetkých druhov flexihypoték, teda nielen klasickej, ale aj Flexihypotéky na refinancovanie a bezúčelovej Flexihypotéky. Navyše v rámci jarnej akcie banka ponúka poskytnutie hypotekárneho úveru bez vstupného poplatku a bez poplatkov za vedenie úverového účtu, ktorý sa bude týkať celej splatnosti úveru.


Aké sú nové sadzby Flexihypoték?

Typ úveru
Fixácia 1 rok
Fixácia
3 roky
Fixácia 5 rokov
Fixácia 10 rokov
Flexihypotéka
 od 3,00
od 3,00 
 od 3,40
od 4,40
Flexihypotéka na refinancovanie
 -
od 3,00
 od 3,40
od 4,40 
Bezúčelová flexihypotéka
 od 3,40
od 3,40
 od 3,80
 -


Klient má sám možnosť ovplyvniť výšku úrokovej sadzby, tým, že si okrem hypoúveru zriadi aj doplnkové služby. Nižší úrok získate, ak si mzdu presmerujete na Flexiúčet vo VÚB banke, alebo ak uzatvoríte poistenie úveru, domácnosti alebo nehnuteľnosti. Čím viac doplnkových služieb zvolíte, tým nižší úrok získate. Maximálne môžete získať úrokové zvýhodnenie až o 0,6 %. V prípade, že sa rozhodnete využiť všetky doplnkové služby, tak Vám VÚB banka preplatí náklady vynaložené na ocenenie nehnuteľnosti až do výšky 150 €. Flexihypotéka je mimoriadne obľúbeným spôsobom financovania vlastného bývania, nakoľko okrem zaujímavých úrokov poskytuje aj značnú dávku flexibility pri splácaní. Úverové zaťaženie si môžete znížiť predĺžením splatnosti, tiež môžete počas splácania založenú nehnuteľnosť vymeniť za inú. Okrem zákonom danej možnosti úver predčasne splatiť bez poplatku v čase zmeny fixácie úrokovej sadzby, banka ponúka aj možnosť raz do roka si znížiť dlh uhradením mimoriadnej splátky až do 20 % z pôvodnej výšky úveru bez poplatku. To sa oplatí najmä klientom, ktorí si zvolili dlhšiu lehotu viazanosti - napríklad 5 alebo 10 rokov a pre ktorých by bolo predčasné splatenie príliš drahé. Vo VÚB banke môžete mimoriadnu splátku bez poplatku do 20 % z úveru realizovať bez toho, aby sa Vám navýšila úroková sadzba.


Pozrite si aj novú reklamu na VÚB hypotéku, s názvom Tajomstvo bytu

Mladý „lepič“ pri kúpe vlastného bytu chcel ušetriť na bývaní. Teraz nemusíte šetriť na bývaní, ale na Flexihypotéke s exklizívnym úrokom od 3 % ročne a navyše bez poplatku za poskytnutie a vedenie úveru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

A aký je Váš názor? Podeľte sa o Vaše skúsenosti v diskusii...

Páčil sa Vám tento článok? Prosím zdieľajte